Κορακακη / ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ Αρχεία - ΕΡΤflix / Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες.

Κορακακη / ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ Αρχεία - ΕΡΤflix / Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες.. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ.

«θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες.

ΕΥΓΕ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ...
ΕΥΓΕ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ... from 2.bp.blogspot.com
Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Αυτοί που θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τον φόβο είναι οι θύτες. Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Λίγη ώρα μετά το φινάλε του πρώτου προκριματικού στο 25μ. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες.

© bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι, η άννα κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του ρίο! Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ.

Η άννα κορακάκη μίλησε στην ερτ για την επιτυχημένη παρουσία της στο τόκιο και δήλωσε ότι θέλει ένα μετάλλιο το 2024 στο παρίσι. Η κορακάκη σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες. «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη. Συνέντευξη άννας κορακάκη στο open sport.

Χάλκινη η Άννα Κορακάκη στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής
Χάλκινη η Άννα Κορακάκη στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής from www.voria.gr
Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Αυτοί που θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τον φόβο είναι οι θύτες. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι, η άννα κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του ρίο! Η ύψιστη τιμή για κορακάκη & πετρούνια στην τελετή έναρξης! Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η άννα κορακάκη στην κάμερα της ερτ:

Η άννα κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ⓒ 2021 alex brandon / associated press. Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας.

Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη. Η ύψιστη τιμή για κορακάκη & πετρούνια στην τελετή έναρξης! Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι, η άννα κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του ρίο! Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να.

Αννα Κορακάκη: Ποια είναι η 20χρονη που έφερε το πρώτο ...
Αννα Κορακάκη: Ποια είναι η 20χρονη που έφερε το πρώτο ... from www.iefimerida.gr
Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι, η άννα κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του ρίο! Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η άννα κορακάκη στην κάμερα της ερτ:

Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι, η άννα κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του ρίο! Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Οι αγώνες αυτού του επιπέδου είναι δύσκολοι για όλους. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση που είχα. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. Συνέντευξη άννας κορακάκη στο open sport. Αναλυτικά όσα δήλωσε η άννα κορακάκη στην κάμερα της ερτ: Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι.